INSCHRIJVEN

Infoavonden: ‘Kiezen voor een Steinerschool’

Kiezen voor onze school is een bewuste keuze voor een plaats waar je kind zich goed zal voelen en zich ten volle kan ontplooien. Het is de start van een wederzijds engagement tussen ouders en school, met als enig doel dat unieke kind samen te begeleiden in zijn groei naar volwassenheid.
De school organiseert infomomenten doorheen het jaar. Op deze infoavonden wordt het pedagogisch project en de werking van de school toegelicht. Een leraar uit het kleuterhuis, de lagere school én een ouder nemen u mee in de wereld van onze school.
Inschrijven voor deze infoavonden is verplicht en kan door het invullen van het contactformulier op deze website of door ons een mail te sturen naar info@sterrendaalders.be mét vermelding van uw gegevens en de infoavond die u wenst te volgen.

Ziehier de data van de infoavonden voor het schooljaar 2021-2022:
Infoavond 1 → 27 oktober 2021
Infoavond 2 → 22 december 2021
Infoavond 3 → 19 januari 2022
Infoavond 4 → 30 maart 2022

Sterrendaalders Lier Steiner
Sterrendaalders inschrijven

Hoe uw zoon of dochter inschrijven op onze school?

Alle scholen van Lier en Koningshooikt werken met een aanmeldingsprocedure.
Alle info hierover kan u hier terugvinden.
Wilt u graag nog een plekje voor schooljaar 2021-2022? Neem dan contact op met de school. 

Tot en met 31  januari 2022 loopt de voorrangsperiode inschrijven broers en zussen van geboortejaar °2020.
Laat deze periode niet voorbij gaan! Neem contact op met het onthaal (info@sterrendaalders.be) om uw zoon/dochter in te schrijven.

Vanaf 7 maart tot en met 25 maart loopt de aanmeldingsperiode voor schooljaar 22-23.  Aanmelden gebeurt met een elektronisch formulier dat je invult op een computer op de website www.naarschoolinlier.be.

Wordt uw zoon/dochter toegewezen aan onze school dan zal u zich kunnen inschrijven vanaf 19 april tot en met 13 mei 2022.

Opgelet: heb je NIET aangemeld?
Dan moet je wachten tot 18 mei 2022 om je kind in te schrijven in een school waar er nog vrije plaatsen zijn overgebleven.